Ny kamera

Köpte en ny kamera i helgen och var ute ikväll o provade lite. Kommer ta ett tag innan jag hittar rätt i menyer, knappar och inställningar. Vädret var ju inte det bästa ikväll men jag kastade mig iväg till Liseberg, det var ju ändå Lotta på Liseberg. Kom dit lite sent och orkade inte tränga mig längst fram, hamnade en bit bak och fick lite huvuden i vägen. Stannade inte så länge utan gick en sväng i parken innan jag jag gick hem. Tänkte passa på att fota ”biltvätten” på avenyn men det stod en massa fula staket runt så det blev inget med det. Blev nån bild på Götaplatsen och Poseidon innan jag gick vidare hem.

Kameran är en Canon 5D Mark III och jag märker nu hur bra mitt 24-70 f/2,8 är och vi tre (kameran, objektivet och jag) kommer bli som de tre musketörerna.

IMG_0078 IMG_0093 IMG_0097 IMG_0108 IMG_0111 IMG_0120 IMG_0177_HDR